Vacature: Teamleider Logistics

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Teamleider Logistiek realiseer je een efficiënt productieproces met de focus op kwaliteit, productiviteit en planning. Dit proces is met zorg en aandacht samengesteld zodat het bijdraagt aan een motiverende en flexibele werksfeer met als doel tevreden klanten.

Functie en kerntaken:
Kan jij je hoofd koel houden in een drukke omgeving met veel geluid van machines? Kan jij snel schakelen als er ad hoc bestellingen komen? Dan is deze vacature iets voor jou!
Voor onze logistieke afdeling in Beek en Donk zijn wij op zoek naar een teamleider. De logistieke afdeling bestaat uit een deel productie (verpakken van goederen) en logistiek (in- en uitgaande goederen). Plannen is je hoofdtaak, je ziet een nieuwe order van een klant binnenkomen en zorgt ervoor dat deze qua productie en logistiek soepel zal verlopen en klaar staat op de afgesproken tijd. Naast het dagelijks plannen beheer je ook prognoses op langere termijn in verband met piek- en daalmomenten.
Wij hebben een team van zeer verantwoordelijke medewerkers en zoeken iemand die hierboven verantwoordelijkheid kan nemen voor het grotere geheel en dus ook een helicopterview heeft om dit te overzien.
Daarnaast zijn je taken:

  • Controle kwaliteit in- en uitgaand product;
  • Aansturen (dagelijkse) schoonmaak verwerkingshal;
  • Uitvoeren en bewaken van beleid, procedures en werkwijzers;
  • Uitvoeren en bewaken certificeringseisen;
  • Uitvoeren en bewaken eerste lijnstoringen machinepark en onderhoudsplan.

Functie eisen: 

  • Mbo werk-, en denkniveau en/of relevante (leidinggevende) ervaring in een productie omgeving (food-agrarische sector is geen vereiste);
  • Beheerst goede communicatieve en sociale vaardigheden (meerdere nationaliteiten);
  • Ervaring met Warehouse Management Systeem (WMS-ERP) en algemene computerbeheersing zoals MS Word en Excel.

Salaris indicatie:

Het salaris voor deze functie ligt bruto tussen de €12,34 en €16,88 per uur. Wij vermelden hierbij uurloon omdat wij niet met maandelijkse maar vier wekelijkse betalingen werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Triomaas 's-Gravenzande B.V.

Triomaas ‘s-Gravenzande B.V. biedt
Een vooruitstrevende én toekomstgerichte werkomgeving die volop in beweging is met een zelfstandige, uitdagende en afwisselende parttime functie in een enthousiast team met collega’s die hart voor de zaak hebben. Een goede balans tussen werk en privé, een prettige werksfeer en markconforme arbeidsvoorwaarden.

Hier kom je te werken
Triomaas ‘s-Gravenzande B.V. is onderdeel van Vereijken Kwekerijen B.V. Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op 3 teeltvestigingen in  ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld.

We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Triomaas ‘s-Gravenzande B.V. is een teeltorganisatie met een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 25 medewerkers(sters) en in het hoogseizoen extra seizoenmedewerkers(sters).

Direct solliciteren

Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen
met Heidy Mezenberg, P&O, telefoonnummer: +31 (0) 492 461 345. 
We zijn benieuwd naar je! Ook als je niet helemaal in het profiel past.