Vacature: Teamleider Maasdijk

Functieomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Teamleider draag je bij aan een gemotiveerde en gezonde werksfeer binnen jouw team, met hierbij de focus op productiviteit en kwaliteit.

Functie en kerntaken

Voor onze teeltvestiging Maasdijk zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden en we zoeken iemand die stressbestendig en proactief om kan gaan met deze verantwoordelijkheden. Het is daarnaast een functie met veel inspraak, we staan open voor verbetering en zien het graag als je daarin meedenkt.

Als teamleider pak jij de aansturing van je medewerkers op je: je voert sollicitaties met kandidaten, nieuwe medewerkers neem jij onder je hoede om in te werken, je stuurt iedereen aan (medewerkers en scholieren) en pakt tussentijds momenten om de voortgang te bespreken. Ook de jaarlijkse functionerings- en beoordelingsgesprekken behoren tot jouw takenpakket, alsmede verzuimgesprekken voeren. Jij weet dus wat er speelt in je team en kent je medewerkers, jij kan ze op een juiste manier coachen met je communicatieve vaardigheden om nog meer uit het team te halen.

Ook planning is een onderdeel en jij zal verantwoordelijk zijn voor de wekelijkse en periodieke personeels- en arbeidsplanning en achteraf de bijbehorende urenregistratie van de medewerkers.

Functie eisen

  • Mbo werk- en denkniveau en/of relevante (leidinggevende) ervaring in een productie omgeving (ervaring in de agrarische sector is niet vereist);
  • Je bent energiek en in bezit van een flexibel, zelfstandig en organiserend vermogen;
  • Je bezit de zogenaamde helicopterview waardoor je overkoepelend knelpunten kan vinden en deze zelf oplost;
  • Beheert goede communicatieve en sociale vaardigheden (meerdere nationaliteiten) om een positieve samenwerking en teamgeest te realiseren;
  • Algemene computerbeheersing zoals MS Word en Excel.

Salaris indicatie:

Het salaris voor deze functie ligt bruto tussen de €12,34 en €16,88 per uur. Wij vermelden hierbij uurloon omdat wij niet met maandelijkse maar vier wekelijkse betalingen werken.

Geïnteresseerd?

Triomaas is onderdeel van Vereijken Kwekerijen en de procedure zal daarom via Vereijken Kwekerijen plaatsvinden. Voor meer informatie neem contact op met Gaby van der Heijden, HR adviseur van Vereijken Kwekerijen via tel: 0492-461345 of e-mail: sollicitatie@vereijkenkwekerijen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Triomaas 's-Gravenzande B.V.

Triomaas ‘s-Gravenzande B.V. biedt
Een vooruitstrevende én toekomstgerichte werkomgeving die volop in beweging is met een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team met collega’s die hart voor de zaak hebben. Een goede balans tussen werk en privé, een prettige werksfeer en markconforme arbeidsvoorwaarden.

Hier kom je te werken
Triomaas ‘s-Gravenzande B.V. is onderdeel van Vereijken Kwekerijen B.V. Vereijken Kwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle Tasty Tom trostomaten. Op 3 teeltvestigingen in  ‘s-Gravenzande worden de trostomaten jaarrond geteeld.

We behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Triomaas ‘s-Gravenzande B.V. is een teeltorganisatie met een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 25 medewerkers(sters) en in het hoogseizoen extra seizoenmedewerkers(sters).

Direct solliciteren